Cautare

5155 de rezultate pentru "caz penal" (2.94 secunde)
Ieri, 07.12.2010, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii Directiei Generale Anticoruptie au prins in flagrant un politist bucurestean in timp ce primea 2.000 lei din suma de 8.700 euro pretinsa de la un cetatean pentru a propune solutia de neincepere a urmaririi penale intr-un dosar penal.
Potrivit Codului Penal, minorul care are varsta intre 14 si 16 ani raspunde penal numai daca se dovedeste ca a savarsit fapta cu discernamant, lucru care s-a si intamplat in acest caz.
O eleva din Alba a fost obligata sa ramana analfabeta de catre proprii ei parinti, care nu i-au permis sa mearga la scoala, desi este inscrisa la Liceul Teoretic din Teius. Un dosar penal a fost deschis in acest caz.
Asta am facut, la Leeds, practic asta faceam, operam, consultam, stateam foarte aproape de spital si ma duceam la orice ora, operam orice caz. ... Operam, consultam, cam asta faceam zilnic, operam orice caz, spune medicul.
65% din 282 = 183 mandate •In caz de paritate: ... ■In caz de paritate, fata de situatia din 2008, PSD ar pierde 71 mandate in timp ce PNL ar pierde doar 4 mandate.
Recunosc faptul ca am fost mirat de gestul administrativ al prefectului, iar dupa o serie de alte informari am aflat ca inclusiv comisia trimisa sa evalueze starea de sanatate a primarului Valerian Todita a apreciat ca infirmitatea acestuia nu afecteaza actul de gindire si logica acestuia, fapt care ar fi dus, in caz contrar, la impunerea unei masuri precum cea luata acum de prefect.
Nati Meir sustine ca in urma unor discutii pe care le-a avut cu reprezentanti ai serviciilor secrete din Israel, America si Romania a ajuns la concluzia ca rapirea celor trei ziaristi romani "a ridicat si ridica multe semne de intrebare" si cere ca Parlamentul sa se implice in aspectele ramase neclarificate din acest caz.
Primul aspect consemnat se leaga de un caz mai vechi, descoperit tot de Camera de Conturi Dolj, în urma cu câtiva ani.
Primul aspect consemnat se leaga de un caz mai vechi, descoperit tot de Camera de Conturi Dolj, în urma cu câtiva ani.
Procurorul de caz Alina Stoica intocmise un rechizitoriu in care singurul trimis in judecata era Rudel Obreja. ... Ministrul Ion Ariton a aflat ca va fi urmarit penal, iar functionarii ministerului Elenei Udrea au intrat si ei in vizor.
- ROMATSA care s-a dovedit incapabila de a gestiona un caz de accident aviatic cu personalul si tehnica din dotare, dar care are doar atributii de alertare, nu si de cautare a victimelor accidentelor aviatice;
in anii 2003-2004 Moldovan i-a intocmit un dosar penal fostului director al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, Ioan Lascau, la cererea altui prefect PSD de Bihor, Florian Serac, care fusese deranjat de anumite controale fiscale dispuse de acesta, indeosebi la firmele fratilor Micula, pe care ii proteja.
"ßi acum sunt interzise scurgerile de informatii, dar parerea mea este ca trebuie prevazut ca acestea sa imbrace un caracter penal pentru ca se creeaza presiuni morale", a declarat senatorul UDMR.
"ßi acum sunt interzise scurgerile de informatii, dar parerea mea este ca trebuie prevazut ca acestea sa imbrace un caracter penal pentru ca se creeaza presiuni morale", a declarat senatorul UDMR.
Vicepresedintele PD Radu Berceanu, vicepresedinte al Senatului, a afirmat sambata, la Craiova, ca toti cei care ocupa functii in care au fost numiti vor fi schimbati, iar cei care au implicat institutiile pe care le-au condus in campania electorala a PSD vor raspunde penal.
Pe numele celor doi a fost intocmit un dosar penal, care urmeaza sa intre pe rolul Judecatoriei Carei. ... Cu ocazia inceperii audierilor in dosarul penal intocmit pe numele lor, Mircea Maior a incercat sa mituiasca trei martori care au lucrat la casa.
Senatorul PSD, Antonie Iorgovan, a anuntat ieri in Plenul Senatului ca partidul sau va depune astazi un denunt penal, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie, impotriva “cetateanului Traian Basescu“.
Conflictul dintre Nastase si Iorgovan s-a declansat din cauza initiativei senatorului de a depune un denunt penal impotriva presedintelui Traian Basescu.
Proiectele celor patru coduri, penal, civil, de procedura penala si civila, facute pe genunchi de comisiile de specialitate si fara nici un fel de consultare a societatii civile, incalca flagrant drepturile omului prevazute in Constitutie.
Consiliului Superior al Magistraturii i-a fost prezentata si necesitatea elaborarii unui proiect de act normativ care sa reglementeze penal conditiile prin care anumite conflicte de interese sa poata fi asimilate actelor de coruptie, pornind de la premisa ca, in prezent, conflictul de interese nu constituie un act de coruptie, dar poate conduce la fapte de acest gen.
google-analytics.com